lördag 30 januari 2010

Robinson

Idag var det boll-lekis för Alma. Verkade kul. Hon gillade det. Och va de fick springa! Bland annat fick de vara i två lag och ha stafett, de fick springa en hinderbana och kasta bollar till varandra. Skoj!

Imorse klättrade Anton ut vid 6 tiden, han och Edvin verkade leka lite och sen väckte han Alma. Vid 7 började Edvin gråta så jag gick upp och kollade läget. Då var alla tre i Edvins säng. Kan inte han komma ut, så får väl de andra komma till honom eller nåt?

Nu har vi köpt nya sängar till dem. Imorrn är första dagen. Spännande.

Jag har slötittat på Robinson sen det började och idag var sista avsnittet med final. Så dåligt. I varje avsnitt har det varit nåt som bara vara stört och jag har verkligen inte velat titta på det mer. Dessa "värdiga" potientiella vinnare som bara snackar skit om varandra, det ena laget "ahhhh, vi är bäst och vinner allt", så tjatiga om detta eviga "vi är bäst" bara för att de vann några tävlingar på ren tur. Det andra laget bara tappade deltagare en efter en, visst det är en tävling men det var inte direkt på lika villkor. Ett lag kunde inte få eld, och fick eld först efter två veckor genom att skänka en kanin och en gryta till det andra laget. Och detta paktande. Några stod för sitt paktande och det var deras taktik för att vinna, och det var ju sant för 3 av dem kom ju till semin. De andra som åkte ut var så sura på detta och ville framstå som att de var fina och opaktade. Säkert, för de paktade ju också, men inte lika bra uppenbarligen. En annan sak var ju att de som blev utröstade aldrig åkte ut utan fick en chans att komma tillbaka.
Jag tycker att det bara fanns en värdig vinnare och det var Mats. Nu kom han inte till final, synd.

Inga kommentarer: