lördag 16 januari 2010

Badhus

Idag har vi varit på Åbybadet. Anton och Edvin har aldrig varit i ett badhus innan. De gillar ju inte ens att bada, men vi tänkte att på något sätt måste de ju börja gilla att bada och vänja sig vid vatten. Det gick överraskande bra :-)

Först var det lite skrik när man skall duscha sig innan, usch ja, få vatten i håret och allt det där. Sen testade vi varmvattenspoolen, 34 grader varmt. Anton gillade det men klammrade sig fast runt min hals. Edvin såg ut som han inte hade bestämt sig om han skulle gråta eller inte. Men de tinade upp, först Edvin plaskade med benen och skrattade. Anton ville fortfarande inte lämna min hals. Edvin hoppade tom från kanten. Och fick vatten över huvudet men skrek inte för det. Efter ett tag tinade Anton upp och släppte taget lite och plaskade han med.

De har ett litet vattenland med små rutschbanor som småbarn kan leka i. Där gillade de sig allihopa. Sedan badade vi varm bubbelpool. Edvin somnade nästan :-) Till sist åkte barnen vattenrutschbanan. Alla tre.

Alma ville inte gå hem. Anton började gråta redan när han såg duscharna... Men det gick bra och pojkarna somnade på stört i bilen hem. Moster M och Killen K var med som hjälp. Kanske har vi blivit modiga och vågar åka och bada ensamma med alla 3 barn nästa gång.

Inga kommentarer: