fredag 19 december 2008

Äntligen lunchen över!

Alla barnen ligger i sina sänger. Det återstår att se om de somnar men än så länge är hoppet stort. Nu står valen mellan att skapa ordning i köket, surfa eller fixa med nåt annat. Kanske kan man hinna med flera saker om man är snabb. Ibland hinner man ju bara gå på toa och sen är det dags igen...

Igår var jag på Ullared. Det var perfekt. Jättelite folk, mycket space, inga köer. Hur skönt som helst. Visst fanns en hel del till att önska med shoppingurvalet men jag hittade ändå en hel del som jag skulle ha. Massa pengar gick åt :-( Fast grejerna skall ju användas och egentligen är det ju så att det blir mycket pengar på en gång istället för smågånger eftersom jag inte har köpt något onödigt (haha, säkert).

Mormorn var här och passade pojkarna och sen anslöt morfarn och Alma efter dagis. Alma har gjort en blomma med målad kruka och en fin stjärna på dagis, saker som nu pryder vårt vardagsrum. Så stolta över stumpans första kreationer.

Mormorn tvättade tre tvättar och vek all tvätt. Det ÄR lyxigt. Hon viker så fint också, inget huller om buller här inte.

Alma fick en krubba och i den bor Jesusbebisen, Pappa Josef och Mamma Maria. Och Ängeln, lammet och vise männen såklart.

Idag börjar ledigheten för Kay så nu är han hemma till nyår. Skönt! Äntligen kanske vi hinner ikapp är hemma och göra det fint.

Kul med alla kommentarer i gästboken! Keep it up!

1 kommentar:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Vi har inte varit till Gekås sen i somras och det börjar märkas i förråden. Det svider alltid till när man behöver köpa tvättmedel eller schampo i en vanlig affär! :-) Åh, föräldragenerationen är av en annan sort. Vet hur man ska vika en tröja!