torsdag 8 januari 2009

Snö

Idag snöade det när vi vaknade. Alma var helt i extas. Åka skidor nu, mamma. Hon hittade ett par skidor i en affär i helgen som hon ville ha...

Sådär kul att lämna på dagis. Killarna gillade inte alls snön och tyckte väl att det var kallt. För övrigt verkar de inte gilla sina nya overaller eller att sitta i bilstol med dem. De har nu fått sina nya bilbarnstolar, Britax Hiway. Den funkar bra, vi har två brevid varandra i baksätet och jag får plats också. Finfint.

Edvin fick nåt anfall idag och grät i ca 60 minuter i sträck och ville ingenting. Hans mage verkade spänd så han kanske hade ont i den? Sen blev han glad igen. De är verkligen högljudda nu pojkarna, grejar och donar under höga skratt och rop ibland. Anton släppte elementet och stod själv i nån sekund innan han fint satte sig på huk och sen kröp iväg. Han vinkar och tittar på lampan när man ber honom också.

Det är ju inte direkt som man övar med sakerna, så som man gjorde med Alma. Hon låg ju i hårdträning jämnt. Nu får de lära sig själva. Nejdå, försöker drilla dem men det blir lite hipp som happ, men plötsligt så kan de. Fantastiskt.

Själv längtar jag till våren och värme. Bättre tider helt enkelt än snöslask. Mmm, det skall bli härligt, hoppas den kommer tidigt iår!

1 kommentar:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Oj vad det händer grejer med dina pojkar. Bakansnumret som Sigge visade upp när ni hälsade på före jul är typ det enda han gjort. Det verkar dröja med gå övningarna här.

Störigt när de gråter så där och man får liksom inga svar. Vad var det den här gången? Man får gissa!