söndag 26 december 2010

God fortsättning!

Vi leker vidare. Barnen har hittat favoriter bland julklapparna. Vi ser på film, mest på tecknade tomtefilmer (typ den där som är på julafton med Tomten som fixar med alla paketen). När denna visas sitter alla barnen stilla och diskuterar filmen.

Anton gillar sin tågbana med batteridrivna tåg. Edvin älskar sin verktygslåda med tillhörande verktygsbälte. Alma pärlar ett halsband. En kassaapparat är allas favorit, såklart.

Vi äter mycket. Iaf vi vuxna. Barnen pillar bland sin mat och kanske slinker en köttbulle in. Eller en korv. Eller en potatisbit. Mycket tråkigt. Vi äter nog julmat ända tills på tisdag om ingen kommer och äter upp den för oss...

Igår kom kompis M hit och vi spelade TP. Vi höll på lääänge. Till slut vann K. Vi åt mycket godis och efterrätt också. En lugn fin juldag helt enkelt.

Jag har handlat lite på Pop idag. På webben. Mycket irriterande. Överbelastning. Allt hoppade fram och tillbaka. Ett tag hade jag nog någon annans kundvagn. Men till slut fick jag iaf köpt lite saker :-)

Inga kommentarer: