måndag 27 december 2010

1:a kvällen

A och E hade klarat sig hela dagen utan napp. Utan att ens fråga efter den. Självklart har de inte heller sett någon napp då de är gömda, långt nere i mammans lådor.

Vid läggdags leter pappan frenetiskt "Var är alla nappar???!!" Mamman får nästan ett halvt utbrott, mumlar lite lätt, vi har ju slutat med dem! För sent för ett barn som slänger sig på golvet och undrar var är hans napp!

...

Slutet gott, båda barnen accepterade att ingen napp fanns att få, somnade fint utan störningar. Dock vaknade A redan vid kl 21 och ville in till vår säng. Där han nu sover sött så sött...

Alma öppnade en julklapp och utryckte ren glädje " Ohhhh, precis en sådan som jag önskat mig!" Mamman fattade ingenting. Vad är det här för något? Det var en liten hamster som låter och skall springa runt i en plast låda, man kan även bygga till andra små lådor med gånger så skall den tydligen göra olika saker.
Sen på kvällen sa jag det till henne att jag inte visste att hon önskade sig en hamster, då sa hon "Nä, det var tur att Tomten visste det!". Mmm, sedan sa hon att hon skulle berätta för alla på dagis att hon fått en hamster och kanske kunde hon få ta med sig den i en glasburk och visa den för alla? Jaha? Kompis T hade haft med sig en kattunge i en burk och visat upp så då vill Alma göra samma sak.

1 kommentar:

Evelina sa...

Härligt med nappframgångarna!! Kul!