söndag 2 januari 2011

Freeport

Idag har vi varit på Freeport. Det var längesedan vi var där nu. Det brukar vara mycket varierande med vad man hittar. Det hade öppnat flera nya affärer :-) Noa Noa bland annat. Oj vilka fina färger och fina barnkläder. Jag fyndade en jeanskjol på Mexx för 149 kr.

Alma var tvungen att gå på toa. Jag rös bara vid tanken. Har en liten fobi mot offentliga toaletter. Fast jag blev positivt överraskad! Toaletterna var helt ok.

Nackdelen med Freeport är att det är utomhus. För er som inte vet: Det är liksom en cirkel med en gågata i mitten och affärer på båda sidor. De borde ha byggt in det till ett köpcentrum, det hade de nog tjänat på. För man vill ju inte gå dit vintertid eller när det regnar direkt...

Hela äventyret tog hela dagen. Väl hemma kämpade vi för att inte somna i soffan. Barnen såg på Ronja och rumpenissarna. De gillade de skarpt och verkade inte ta notis om den hemska vildvittran som kom farandes.

Nu sover de. Imorgon är det dagis igen.

2 kommentarer:

Evelina sa...

Freeport, är det ungefär som en outlet? Vi har en sådan i närheten, men precis som du säger, man är inte så sugen på att gå där och strosa direkt.

Cia sa...

Japp, det är en outlet! Rätt trist sådan men igår helt ok!