måndag 18 augusti 2008

Rättning

Fick ett mail av en annan tvillingmamma som undrade om killarna verkligen bara vägde 4300 resp 4010 i juli vid nästan 5 månaders ålder. Naturligtvis inte! Ingen annan har reagerat men ni kanske tror att det är normalt att väga runt 4 kg vid 5 månader, njae inte direkt mer normalt att väga 4 kg vid födseln i sådana fall (tex Alma vägde ju 3,8 när hon föddes).

Rätt skall iaf vara hela 8300 resp 8010 för våra STORA, fina, välmående pojkar :-)

Idag har vi ätit gröt. Tar ca 40 minuter för båda pojkarna. Alma äter sin frukost själv, iaf när hon är på gott humör. Idag utan att spilla i knät. WoW!

Vi har varit i parken i ca 1 timma. Alma bajsade på exakt samma ställe idag som igår. Ja, längst upp i den högsta rutschbanan vilket gör att hon inte ville åka ner utan mamman fick klättra upp och hämta henne. Idag hade vi iaf blöja med oss så hon slapp straffas genom hemgång för att hon bajsat.

Sen har barnen sovit alla 3 på samma gång i ca 25 minuter sen vaknade Edvin. De andra två sov vidare i ca 2 timmar. Edvin är en svår sovare. Jag gungade honom i vagnen och då somnade han om en stund. Han måste sova mer, annars blir han SÅÅÅ gnällig. Nu har jag smörjt in hela hans hår med olja för att ta tag i hans elaka skorv. Stackarn. Han har jättetjock äcklig skorv och den vägrar gå bort. Den verkar klia också för han river sig i hårbotten så han har stora blodmärken.

Vi får väl se vad vi skall hitta på nu. Öva på att sitta eller lägger pussel eller nåt annat skojsigt...

Inga kommentarer: