söndag 17 augusti 2008

Nu börjas det...

Idag fick killarna smaka morotspuré och timmen efter hade båda fina fläckar på sina kläder... Fram med vanish och skrubben.... Det är bara att acceptera fläckarna. Vi har två kräkbarn och morot ger fläckar. Morot finns dessutom i de flesta barnmatsburkar och är en bra rotfrukt för små barn så fläckarna få bestå... Nån som har supertips på fläckborttagning så är jag alltid intresserad!

Alma har fått skumma fläckar på diverse kläder på senare tid. Jag måste bli mer uppmärksam på dessa och ta bättre hand om dem...

Igår köpte vi en ny barnvagn. Hahaha. En Maclaren twin triumph. Det är våran 5:e barnvagn i ordningen. Den som tror att man klarar sig med 1 barnvagn tror helt fel, varje barnfamilj har minst 2 vagnar eller har haft, man byter eller kompletterar alltid med sin första vagn.

För den som är intresserad så är detta vår vagnhistoria:
Brio kombi - Älskade den, men för stor för Wiens kollektivtrafik. Den är numera såld.
Carena lieback lux sulky - Almas extravagn. Svårkörd, men funkar för sitt syfte.
Emmaljunga Scooter - Almas vagn. Den är smidig men lite skev i körningen.
Phil & Teds Classic Twin - Pojkarnas vagn. Den har en egen historia men nu när vi pimpat den så är jag relativt nöjd iaf.
Maclaren Twin Triumph - Pojkarnas extravagn. Har inte testat så mycket ännu så recension får komma senare.

På fredagen var Kay ledig för det var helgdag i Österrike. Idag har vi varit i Ungarn och handlar vår sista packe med blöjor (förhoppningsvis). Fattar ni hur mycket blöjor det går åt här? Alma får sluta nu, vi får jobba hårdare på den fronten men hon säger ju nej till pottan hela tiden...

Det var allt för den här gången. Nu sover alla barnen äntligen och det är tyst och skönt i lägenheten :-)

Inga kommentarer: