torsdag 28 augusti 2008

På väg

I vanliga fall när vi bara går till lekparken här närmast då går Alma själv men när vi skall längre bort så måste hon åka vagn. Hon älskar att åka vagn brevid en av sina brorsor, hon älskar att åka den nya vagnen. Det gör lite ont i mammahjärtat när man inte alltid kan erbjuda vagnåkande till sin älskling.

Idag hade jag Anton i Manducan. Han gillade det, tittade först omkring sig och var nyfiken, efter typ 5 minuter sov han. Han verkar vara en trött kille. Edvin låg i vagnen i 30 minuter innan han däckade. Han kämpar för att hålla sig vaken den. Numera med en entonigt gnyende.

På hemvägen fick Edvin sitta i selen. Han somnade efter en liten stund. Skönt att de somnar även i selen båda två, då blir man mer flexibel.

Är mycket stolt över mig själv idag. Alla barnen har fått "riktig" mat fastän vi var på utflykt i förmiddags. Jag trodde inte vi skulle hinna hem innan matmonstrena kom men när vi kom hem var alla glada så det blev grönsaker för hela slanten. Imorrn börjar vi med kött i maten, spännande. Kanske skall köra igång lite frukt också, det måste de ju gilla.

Alma har blivit lite beskyddande för sina bröder. När folk och speciellt andra barn vill titta på dem så ställer hon sig i vägen. Idag puttade hon en liten kille som ville kolla på dem. Undra om hon skyddar dem eller om hon är avis för att de får uppmärksamheten.

Om man frågar Alma vart vi skall flytta svarar hon: Nya huset. Var ligger det då? I Sverige.

Inga kommentarer: