måndag 7 februari 2011

Februari check!

Var på friskis idag. Det är mycket varierande åldrar där. Från gråhåriga tanter till unga tjejer med hästsvans. En användare från jobbet var där. Det är lite läskigt. Inkräktar liksom på ens liv. Men hon kanske känner samma sak. Skumt blir det iaf...

Det var iaf gången för februari, nu blir resten bonusar! Ont kommer jag ha imorgon. Jobbade mycket med armarna idag. Det trista var att den vanliga tränaren inte var där och vikarien hade inte lika bra musik. I slutet måste man ha extremt bra musik som peppar en. Det hade inte denna. Det var nån extremt tråkig svensk rap/poplåt.

Alma hade varit på promenad med dagis idag. Hon kunde inte sluta prata om alla hundbajsar som låg överallt. Och de hade knuffats i ledet och nästan så hon hamnade på en. Usch. Så äckligt!

Anton hade lekt med kaplastavar. Edvin hade lekt med Anton. Varje gång man frågar dem vem de har lekt med så säger de alltid varandras namn. Undra om de är typ bästisar på dagis och syskon när de kommer hem. Jag menar med tanke på bråken de har här hemma... Undra om man skall oroa sig för att de inte har några kompisar? Eller har de det fast de inte talar om det.

Såg på Familjen Annorlunda nyss. En dotter var i förtonåren och var sur, ballade ut lite och sånt. Precis som våra härligheter. Vilket innebär att vi inte behöver förvänta oss någon bättring på en sådär 10 år...

Inga kommentarer: