söndag 27 februari 2011

Eskalering

Jag tror sjukan eskalerar. Anton hostar och Edvin är snorig. Anton har inte varit sig själv idag, kanske ont i halsen då han knappt ätit nåt alls. Alma är blek.

Nu får faktiskt vintern vara slut! Vi behöver sol, sol, och värme! Vi behöver komma ut utan att förfrysa kroppsdelar. Båda pojkarna har jättetorr hud och deras kinder är alltid frasiga. Vi orkar inte mera med vinter och kyla!

Annars tog jag barnen till Friskisgympan idag. Alma är jätteduktig och gör alla rörelser. Är framme hos ledaren och sköter sig själv. Edvin var en god försökare. Han verkade uppskatta det och försökte härma och göra likadant. Anton var mest tonårssur och avig. Sprang mest runt runt runt. Men då och då försökte även han. De var bra trötta på slutet och orkade inte hela vägen. Hoppas det blir fler gånger!

Alma var sedan på kalas hos en grannkompis. Vi andra åt lasagne och pojkarna såg på film. Utmattade av förmiddagens övningar. Sedan lekte de en stund på övervåningen. Det roligaste verkade vara hopp-från-stol. Undra om det bara är mina barn som måste låta väldigt mycket när de leker? Bankar, hoppar och skriker?

De var iaf mycket trötta när kvällen kom och fick gå och lägga sig raskt.

En härlig sak är ljuset. På morgonen när klockan är 7, då är det ljust ute. Och när kvällen kommer så kommer den inte riktigt lika snabbt. Så man kan väl säga att det är på gång. Våren, värmen, solen. Men inte riktigt riktigt än...

Inga kommentarer: