tisdag 10 juni 2008

Hoppsansa

Världens tröttaste. Vet inte ens om mina ögon är öppna...

Så Edvin har slutat gnälla och är numera en glad prick. Anton tog över gnällrollen med bravur och nu får man inte lämna hans synfält i en sekund innan surläppen är där och ser ut som ett uppånerpåvänt U.

Anton sover så dåligt också. Vaknar gallskrikandes och väcker sin brorsa. När han fått nappen somnar han om i 5 minuter och sen upprepas samma sak. Dock inte för stackars Edvin som inte somnar om när han vaknar.

Dagens lekplatsbesök:
Alma hittade 4 flickor i 5-årsåldern i det lilla huset i sandlådan. Där satt hon brevid och lekte och tittade på flickorna. Ibland stack hon ut huvudet och ropade "hejhej" och vinkade.
När vi skulle gå hem fick hon ett skrikanfall igen. Hon har börjat skrika med mycket öppen mun numera, så man ser ända ner i magen på henne. Hon ramlade 2 gånger och slog huvudet i slottet en gång.

Idag var det bara 2 dagisklasser i parken. Den ena, med kanske 3-åringar, hade på sig jackor och långa byxor. De uppmanades hela tiden av sina fröknar att bara vara vid skeppet. Stackars barn, att bara få vara på ett ställe när det finns 10 andra ställen som är mycket roligare...

Alma fick duscha när vi kom hem. Hon hade nämligen på sig sina sverigekläder idag "Heja Sverige!" som består av en Sverige-tröja och en Sverige-kjol. Kjol är inte det bästa att ha i sandlådan... Hela benen var dessutom svarta av sand/smuts.

Ikväll är det dags för matchen ja, Vad har vi för chanser? Är vi nåt bra? Borde väl vinna mot Grekland men när vann vi egentligen senast?

Inga kommentarer: