tisdag 24 juni 2008

En konstnär?

Idag fick Alma måla. Jättefint. Jag tror hon målade Molly och Bella, hon pratade iaf om dem. Sen fick mamma måla en sol, ett moln och regn och blixtar. Och hjärtan och stjärnor förstås. Mammans konstnärliga förmåga är oerhört begränsad till just hjärtan, stjärnor, solar och moln. Alma valde iaf den rosa färgen, eller josa som hon säger. Undra om hon vet vad färger är, jag tror hon kan rosa och rött, det har vi övat på.

Det blev ett väldans oväder. Helt kolsvart och det haglade stooora hagelbitar, billarm tjöt och det åskade och blixtrade. Spännande. En gubbe i sin sjukhusskjorta var ute i sjukhusparken, han kanske kom från psyket?

Anton gjorde sitt största genombrott idag. Han vände sig från mage till rygg. WOW! Antagligen är det för att hans huvud väger så mycket så när han lutade sig bakåt följde kroppen med :-) Edvin är inte ens i närheten, han orkar inte ens lyfta huvudet från marken när han ligger på mage. Stackarn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, nu börjar de verkligen bli stora! Det är nog dags att lägga ut bilder igen så vi inte missar utvecklingen.

Det är inte lätta saker Alma får lära sig, rosa/rött - vad blir det härnäst?! Mörkblått/svart? :P

Cia sa...

Jaa, dessa bilder heela tiden...;-)

Rosa/rött är ju det viktigaste sen spelar det ju ingen roll, det vore ju lila förstås då som får skiljas från blått... :-)