lördag 4 april 2009

Sjuklingar

Mamman är helt slut. Först hade Edvin 40 graders feber i två dagar. Han ville bara sitta hos mamma hela tiden. Ibland ville han bli nedsläppt i två minuter innan han kom på att han ville vara hos mamma igen. Om Anton eller Alma passade på att vara hos mamma visade han högljutt sitt missnöje.

Sen fick Anton 40 graders feber. Han ville också vara hos mamma men Edvin hade inte tänkt sluta vara hos mamman bara för hans feber försvann. Så kaos med gnälliga och varma barn. Och prickiga. Edvin fick koppor i munnen. Kanske därav hans missnöjdhet. Han ville inte ha napp heller så det kanske gör ont?

Nu hoppas vi på att bli friska och slippa feber och prickar. Vi vill också gå ut i det fina vädret och göra roliga saker.

Alma och jag kom iaf överrens igår. Utan större tillsägningar eller bråk klarade vi av dagen. Och så sov hon middag, självmant. Fantastiskt. Fast sen hade hon svårt att sova på kvällen så det kanske lutar mot ingen middagssömn längre, eller kanske bara en kortare stund? Vi får väl testa oss fram lite. Helt plötsligt ville hon gå på pottan också! Wow, fast det kom inget men det var ju kul att hon tog initiativ :-) Kanske ett framsteg då?

Vi sjöng lite sånger. Hon är så duktig, kan en massa sånger som jag inte sjungt för henne men som finns på skivan vi lyssnar på alt har hon lärt sig dem på dagis. På barnprogrammet var det barn som sjung olika sånger och dansade lite, då försökte hon sjunga med och göra samma rörelser. Duktig tjej!

Inga kommentarer: