måndag 27 april 2009

Invasion

Hela vårt hus invaderas av saker, grejer, kläder överallt. Hur mycket man än plockar och försöker stoppa invasionen så kommer den tillbaka i full styrka efter bara typ en minut.

Sen pojkarna fick skor och det blev vår, blev det 4 par extra skor och stövlar i tvättstugan som man kan bära omkring på och smaka på. De har ju varsin jacka + fleecjacka, galonbyxor mm mm mm. Även om de också fått egna lådor som jag lägger alla grejerna i så är dessa lådor de mest intressanta av allt, för dem kan man dra ut och sätta sig i...

Eftersom de öppnar alla lådor i köket så har 4 stora lådor blivit tomma. Och alla saker som mjöl, flingor, välling, gröt etc som skulle varit i dem har fått flytta upp till överskåpen. Vi får sätta upp mera dörrstängare.

Hur länge skall de hålla på med detta? Jag kommer ihåg att Almas favvo var att dra ut alla byrålådorna och slänga ut alla kläderna. Eller böckerna i bokhyllan, eller cdskivorna. De grejerna kommer iaf inte pojkarna åt, för de är i ett stängt rum. Tur för mig.

Nu fick vi besök av moster Malin. Alma har tjatat hela dagen "Nu kommer moster Malin" och äntligen kom hon!

1 kommentar:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Det är hopplöst. Jag längtar tills det lugnar sig på plocka-fronten och att de blir bättre på att stoppa tillbaka! Samtidigt är det ju mysigt när de är små... men man längtar tills de är äldre. Knepigt!