måndag 24 november 2008

Snark

Jag är trött. Aldrig får man sova. Inte på nätterna, inte på dagarna.

Jag kom att tänka på en sak. Förr, innan barnen, så kunde man sitta på jobbet på morgonen och vara urtrött. Varför var man trött då? Då sov man väl? Så då kanske det inte är att man inte får sova som är problemet utan att man är trött ändå?

Det snöar här. Blåser kallt. Inget gå ut väder direkt. Fast jag skall ju inte gå ut heller. Tre snoriga barn. En med feber och ögonförkylning. Det blir inget dagis imorrn, säkert inte för resten av veckan heller. Trist. Hon älskar ju sitt dagis och mamman gillar lugnet som kan infinna sig när hon är där. Eller så mycket lugn är det inte när man har en pojke som ställer sig upp mot allt och river ner saker från fönstrena. Han går med gåvagn nu. Och blir jättesur när den fastnar nånstans.

Den andra pojken har tät andning, nu får han ventoline för att andas bättre. Undra om det hjälper. Undra om han är sjuk? Vi får se när han blir mindre förkyld om andningen blir bättre då. Imorrn skall han till läkaren för att kolla sitt huvud. Den stackars lille pojken.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, låter lite jobbigt med alla höstförkylningarna på en gång! Ögonförkylning? Är det nåt som hela dagis har? Det kanske då är läge att i det trötta höstmörkret påminna lite om den där innestående födelsedagsdrinken - har du funderat ut vilken färg den ska ha? Kram