fredag 28 november 2008

Fotografering

Idag var vi hos en fotograf och tog kort på barnen. Individuella bilder på Anton och Edvin, killarna ihop på en och alla 3 på en. Vilken pärs!!! Mycket svårt att få 3 barn att sitta stilla OCH titta in i kameran OCH skratta samtidigt. Det var svårt att få ett barn att sitta still och titta in i kameran och skratta. De kan ju skratta!!! Jättefint! Men idag var det nog för mycket nytt på en gång och det kan man inte skratta åt.

Efteråt var vi på stan. Såååå längesen jag var på stan. Jag saknar stan. Kanske inte passar att bo i förorten? Barnen var iaf snälla. De är rätt snälla och tålmodiga barn faktiskt. Det är bara ibland när man varit ensam med dem länge, när de är trötta och gnälliga som det blir lite jobbigt. Mest för att deras viljor och min inte är samma, och deras viljor inte heller är samma så det blir lite svårt att göra alla glada.

Hoppas på en lugn natt men tyvärr är det Antons tur att bli hysterisk och otröstlig... Jag tror Alma drömmer mardrömmar. Det är sedan hon och pappan såg Gonatt, Alfons Åberg, nu är det lejon i garderoben överallt. Fast hon vet ju att lejonen bor i djurparken, hon säger att de bor ute i mörkret. Hon vill inte gå in i mörka rum för det blir ju läskigt. Och det blir ju inte bättre att pappan luras med lejonljud... Då säger hon Sluta Pappa, det finns inga lejon! Fast hon tror inte riktigt på sig själv för det kan ju finnas ett i garderoben ändå...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmm...låter som en spännande stund hos fotografen;-)
Tänkte bara säga att jättemånga föräldrar berättar att deras barn drömmer mycket och får störd nattsömn när de börjar i förskolan. Kanske det är det som spökar för Alma i kombination med Alfons filmen?!
kramisar