onsdag 26 november 2008

Sjuka barn

Det gick bra på sjukhuset igår. Edvin har nog inga nervskador eller så. Han kanske bara har gener för att få stort huvud. Läkaren tyckte att han verkade må bra och han utvecklas ju hela tiden, bara att han utvecklas lite senare än Anton, men det är ju två barn och två individer. Skulle det vara något fel så skulle han mått sämre och inte varit så pigg och glad som han är. Dock skall man fortsätta att hålla koll på måttet och utvecklingen så att man inte missar något.



Nu har vi bara andningsproblemet kvar att utreda. Edvin har alltid varit tät i andningen och rosslig men bvc har sagt att det är en omognad och brosk som skall växa bort. Men det har det inte gjort hittills och han har ju svårt att andas. Därför får han ventoline nu för att underlätta andningen. När han är friskare från sin förkylning så får vi lyssna på honom och se om han andas lättare.



Alma fick vara hemma från dagis i dag också. Men så vidare sjuk är hon inte, springer runt som en vildbase och busar och gör mamma galen. Hon ser bara sjuk ut, helt svart under ögonen och hon är ju lite "snorig" i ögonen och näsan. Vi får se hur hon är under eftermiddagen om hon skall stanna hemma imorrn också.

Inga kommentarer: