lördag 1 november 2008

Grannar

Våra grannar som har bott i sina fina Allegro hus i två resp en vecka har fått det jättefint hos sig. Det ser ut som värsta visningshusen. Blommor och lampor i fönstrena, gardiner uppsatta, blommor på utsidan, lyktor osv. Jättefint och välkomnande.

Sen kommer man till vårt hus. Vårt hus ligger mycket nära vägen så alla som går förbi ser rätt in i vårt kök och all den röra som köket ständigt befinner sig i. Inga gardiner, inga lampor, inga blommor.

Jag tror inte våra grannar har tre barn. Jag tror inte ens de har ett för jag har inte sett några än...

Annars är det senaste att de har lagt om all sten på uppfarten eftersom den fick backning på besiktningen, lutningen skulle ändras från huset. Nästa vecka skall de väl gräva upp gräsmattan eftersom även denna lutning skall ändras.

Dagens irritationsmoment: Vi bor ju längst in i området brevid en vändplats, och nu har det hänt inte en gång utan FYRA!! att bilar som skall vända kör in på vår nysådda gräsmatta! Alltså inte med hela bilen men ett hjul gör STORA märken. Det är dessutom inte bara på den sidan, även på framsidan har en bil kört in på gräsmattan. Alltså, hur är man funtad??? Köra in på nåns gräsmatta och lämna ett stort hål?? Så respektlöst. Nu har vi lagt en stor hög med brädor vid tomtgränsen för att förhindra detta i framtiden. Jag hade velat lägga en typ spikmatta eller nåt så att alla som kom in där fick punktering. Det hade varit roligt det.

Inga kommentarer: