söndag 16 november 2008

Härlig söndag

Två pojkar har gnällt i omgångar hela natten. Edvin har fått ligga i vår säng och Anton i en resesäng vi har ställt i sovrummet. Edvin hade feber igår kväll så han är väl "ursäktad", den var dock borta på morgonen. Kanske tänder igen som skall igenom?

Det blir lite komplicerat om nätterna nuförtiden. Alma kommer varje natt och vill ligga brevid, sen om nån pojke gnäller för mycket så får han ju också plats även om han och Alma stör varandra. Däremot om nummer 3 också vill komma, då blir det trångt...

Imorse spillde Alma ut sin mjölk över hela köket. Ja, det skvätte runt överallt, på golv, stol och väggar...

Edvin kan äntligen sätta sig upp själv! Hans nästa steg (om han följer brorsan) är att krypa ordentligt. Vi får se om han tar det steget eller hoppar över det.

Jag träffade en gammal kompis på eftermiddagen. Då fick Kay känna på hur det är här hemma om eftermiddagarna. Kanske förstår han bättre nu. Mellan 16-18 är nämligen den värsta tiden i det här hushållet för då verkar alla barn vara trötta och gnälliga...

Hoppas på en bättre natt med mycket sömn, det är tröttsamt att aldrig få sova ordentligt...

1 kommentar:

Anonym sa...

Ville ta en paus från jobbet och läsa något icke-jobb och för en gång skull fick jag tillgång till din blogg på arbetet. Joho! Hoppas det håller i sig ;)