fredag 30 juli 2010

Tillbaka!

Nu har vi varit en vecka i Danmark. Vi hade hyrt ett litet hus på ett ställe som heter Marielyst. Ett riktigt sommarhusställe. Typ 6000 sommarhus var det i området.

Huset var faktiskt ok, hade många mardrömmar innan. Det enda var att det var två sovrum med två dubbelsängar (även om de var i minsta laget). Den ena sängen var egentligen ingen säng utan mer en bäddsoffa, eller något. Stenhård var den.

Första frågan var Hur skall vi sova? Efter en stund hittade vi en resebarnsäng också. Perfekt. Alma, mamman och Edvin i ett rum. Pappan och Anton i ett. Vid varje läggdags fick Edvin psykbryt och skrek efter Ajaj, Anton. Seperationsångest?

Lata dagar på stranden. Alma som aldrig ville sluta bada. Edvin som faktiskt ville bada. Anton som inte ville bada. Vi byggde sandslott och letade stenar. Bar vatten i hinkar fram och tillbaka. Det är lätt att leva på stranden. Anton lekte hund och sprang runt på alla fyra och rullade sig i sanden. Det var skojigt.

Hemma på tomten bodde det harar vilket resulterade i harletning. Den slutade dock i det mycket spännande fyndet: harbajs.

Bajs och kiss är något som för övrigt är väldigt roligt nuförtiden. För Alma alltså. Så fort man nämner något av det så skrattar hon nästan så att hon dör...

Det är dock inte helt lätt att vara på resande fot med 3 hulibaner. Och som de bråkar med varandra och trissar upp varandra. Man blir galen! Nu är det skönt att vara hemma till vårt stora hus med alla våra saker. Kanske blir det lättare här nu?

Semestern fortsätter...

Inga kommentarer: