tisdag 15 juni 2010

Stökigt

Jag tror vi har nått en botten på hur stökigt vårt hem är. Jag behöver inte ens göra en lista för ALLT behövs städas, varenda vrå. Det är så det blir när det är fint väder och barnen är utomhus. Man kan inte småstäda då, man måste passa dem hela tiden.

Något har hänt. De senaste två middagarna har ätits upp med god aptit. Från tre håll. Ena dagen fiskpinnar och makaroner. Andra dagen klyftpotatis och kyckling. Konstigt. Vi får väl se hur det håller i sig men man kan säga att det är mycket mer rofyllt att äta middag när den faktiskt äts än annars då det skall petas, gnällas och spillas...

Vi fortsätter ha dåligt klädflyt. Den senaste veckan har Alma gjort hål i tre par tajts. Det krävs så lite för att det skall gå hål, en lätt ramling bara. Slutsatsen är att tajts är superbra vintertid, under overall. Sommartid få man nog ha en starkare lekbyxa.

Imorrn är det studiedag på dagis. Tur att båda dagis har samma dag. Tänk annars vilket meck.
Jag funderar på att ta dem in till stan för lite miljöombyte. Det blir spännande. Hoppas ingen vaknar på sin gnälliga sida...

Inatt var det kalabalik. Alma kom till vår säng vid midnatt. Sedan kom Edvin, och han fick plats. Men han bara gnällde hela tiden, och då vaknade Anton och ville också komma. Alla barnen blev fort omplacerade i sina egna sängar och sedan stannade de faktiskt där hela natten. Det är inte likt Edvin att vakna på natten och vara gnällig. Har han fortfarande öroninflammation?

Inga kommentarer: