söndag 2 maj 2010

Helgens bravader

Mamman var ledig på Valborg och kvällen skulle spenderas hos kompisar i Lerum. Precis när vi körde av motorvägen till Lerum, så kräktes Anton. Vi fick vända och åka hem. Fast det blev inget mer kräks. Det var nog bara åksjuka. Han verkar bli sån ibland.

På lördagen kom Farbror G och K på besök. Farbrorn skulle hjälpa pappan att handla material till lekstugan som är nästa projekt.

Pappan har kollat marknaden efter lekstugebyggsatser men inte hittat nån av tycke. Nu har han ritat en egen. Vi får se hur den blir, det blir nog tjusigt.

Senare på lördagen kom M med L och lekte en sväng. Det slutade med vin, skreewdrivers och övernattning. Det var kul. Fast ovant för den här mamman.

Kl 1 gick vi och lade oss. Pojkarna vaknade kl 7, tack för det! (De brukar vakna vid 6). De började dagen med att låtsas att pappan var en häst som de ramlade av ifrån. Om och om och om igen.
Sedan hittade de en vattenfast markeringspenna som de ritade med på parkettgolvet. Lyckliga föräldrar som har så kreativa barn.

Söndagen spenderades utomhus. Pyssel i trädgården. Pappan bygger på lekstugan. Mamman har rensat ett berg från mossa. Ont i armen och handen nu. Barnen har gnällt, bråkat och gnällt. Hela dagen.

Nu är helgen slut och en lååång vecka är framför oss...

2 kommentarer:

Evelina sa...

Åååå, ni verkar ha hunnit med en del! trots påhittiga barn.. vattenfast penna..hmmm, härligt! Fick ni bort det på något annat vis?

Hanna sa...

Låter som ni haft en härlig helg. Hart hört någon nämna att åksuka utvecklas ofta i 2 årsåldern då balanssinnet utvecklats mera.