torsdag 13 maj 2010

Härliga långledighet

Idag har vi varit på Sjöfartsmuseet. Det var intressant. Fast Alma fick ett hysteriskt anfall när vi skulle gå och sedan grät hon tills hon blev helt hickig.

Edvin är väldigt envis och bestämd. Och får han inte som han vill blir han sur och slår med armarna och slänger sig ner med spagehettiben. Tex skulle vi gå i en trappa. Han vill inte hålla handen utan håller sig i väggen. Sedan tar väggen slut. Då vill jag att han tar handen men nähädå, då skall han få anfall och slänga sig ner för trappan.
Jag bar honom ner, han slingrandes som en orm i famnen.Skrikandes.

Annars var det kul med en familjeutflykt. Det ingår i en plan jag har. Kanske blir nästa museum bättre utan hysteriska anfall och kringspringandes.

Vet ni att det är maj? Det är inte så himla lätt eftersom det är ungefär lika varmt som på julafton. Regnigt och trist är det också. Funderar på min trädgård. Många projekt finns det där.
Pappa K håller på med en lekstuga. Jag funderar på buskar och rabatter.

1 kommentar:

Evelina sa...

Bara att träna på det här med att socialisera sig ;)..kan vara ett hell just nu, när de gärna går sin egna väg..ett battle hela tiden. Härligt med att få lite ledigt hela familjen! Kram