torsdag 26 mars 2009

Stapplande steg

Idag tog Edvin två par stapplande steg i sidleds. Kanske är han på gång nu :-) Fast sen satte han sig ner igen. Det är inte lätt att gå om man står så bredbent som han gör. Det blir ju lite svårt med balansen...

Alma ville lyssna på Pippi Långstrump-sången. OK. Så fort den sattes på började hon springa, runt, runt, runt genom kök - hall - vardagsrum. Igen, igen Mamma!

Anton går runt med en väska runt halsen. Det tycker han är jättekul. Tar man av honom den blir han sur och grinar. Han har tyvärr börjat klättra nu :-( Igår hade han klättrat upp på tv-bänken och ställt sig upp. Farligt juh!

Alma var aldrig en klättrare. Det tog år innan hon klättrade upp i soffan.

Sorterade bland leksakerna på golvet häromdagen. Det blev en bra förändring. Säger som nån annan. Köp inte leksaker med många lösa delar. De sitter ändå aldrig ihop utan blir bara spridda runt överallt.

Bland leksakerna fanns typ 30 böcker av olika sorter. Mjuka, hårda, tunna, tjocka, med pek och med text. Dessa tänkte jag lägga i en egen låda och ta fram nångång under dagen, så kan vi ha bokstund. Då kanske det blir ett mer intresse för böckerna och inte bara slänga dem i golvet för att det låter så roligt.

Inga kommentarer: