måndag 16 mars 2009

Kalas

I lördags hade vi det sista kalaset av 3. Tack till alla som kommit och till alla fina presenter! Nu har de lite nya saker att bråka om. Alma var rätt less på alla kalas och sa varje gång, Det är MITT kalas. Nä gumman, du fyller ju år på sommaren. Då blir det party igen, med ballonger och hattar. Ett måste enligt Alma på kalas.

Anton gillade tårta, men inte Edvin. Anton riktigt slickade skeden och puttade in smulor som fastnade på läppen.

Edvin ställer sig upp själv nu och sitter gärna på huk, men så fort han skall ta sig framåt är det bara ner och krypa. När skall han börja gå? Han är ju nästan på g men varje gång backar han ur och kryper. Han gillar iaf musik och får glädjefnatt så fort vi sätter på en skiva. Han och Alma. Hoppar så huset flyttar sig flera cm åt gången.
Edvin fick klippa sin lugg häromdagen för den var så lång. Nu ser han ut som en liten pojke. Ingen bebis mera... Anton har ett rufsigt hår med mycket fluff. Får se hur det blir när det blir längre. Tänk om man har fått ett krulligt barn? Så sött! Edvin och Alma har mammans raka hår.

De äter lite mer själva nu. Inte med sked såklart men med händerna. Köttet först sen grönsaker och sist makaroner. Anton är mer kräsen och går inte bra att lura. Skakar bara på huvudet om han inte vill ha och han är envis. De håller vattenflaskorna nu. Tröttnade och hittade droppstoppet. Funkar fint. Fast Edvin gillar att slänga sin i golvet.

Fullt ös medvetslös var temat för förra veckan, får se om det blir lugnare den här. Våren kanske kommer iaf? Trots snön förra veckan. Jag har sett KROKUSAR! Än finns det hopp!

Tack och hej! Leverpastej!

Inga kommentarer: