tisdag 3 mars 2009

Ett år!

Idag fyller Anton och Edvin ett år! Tiden har gått så fort och dessa små pojkar blir stora. Inte riktigt stora än och mina bebisar kommer de nog alltid vara.

Första kalaset hade vi igår. Nu återstår 2. Populära killar det här ser ni...

Idag har vi varit på ettårskontroll på BVC med vaccination. De ligger fint mitt på både längd och viktkurvan nu. Sötnosarna.

Nyheterna för idag är att Anton älskar ost. Edvin gillar det sådär. De gillar tittut och leker med varandra. De fick en tunnel som blev en given tittut hit. Edvin vågade dock inte krypa genom den. Kanske inte så konstigt efter att storasyrran visade hur man skulle göra vilt tjutandes och fäktandes med armar och ben... Anton kröp dock efter tveksamhet igenom.

Anton drog Edvin i håret. Edvin puttade Anton. Och spelade trumma på hans rygg. Mycket mamma-rädda-mig-gnäll för tillfället.

Mina små hjärtegryn. Mammahjärtat blir blödigt när man tänker på när de kom till oss och hur de har levt och utvecklats hittills. Ett år, mycket saker har hänt under detta år. Man kommer inte ihåg tiden innan pojkarna och nu är det självklart att de är här hos oss. Älskade barn!

4 kommentarer:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Grattis till dina guldklimpar :-)

Unknown sa...

Grattis grattis från Glenn och Cathrine på Högsbohöjd

Evelina sa...

Grattis i efterskott!
3 kalas, Du är stark du!
Kram

Anonym sa...

Grattis till tvillingarna!