söndag 8 augusti 2010

Småland

Tisdag - torsdag var vi i Småland och hälsade på Kays syster B och hennes fina familj. De har en liten tjej som är två år i november. Kusinerna rullade på järnet stackars lilla S fattade inte vad som hänt. En orkan som anlänt eller nåt. Hoppas hon inte lärde sig för många dåliga påhitt.

På onsdagen var vi på Kosta Outlet. En outlet med kläder och även Orrefors och Kosta Boda och sånt. Polarn och Pyret var ett av märkena som lockade. Tyvärr hittade vi inga fynd alls. Förutom några solhattar och strumpbyxor. Det fanns inte så mycket i storlekarna 98 och 110, varken för tjej eller kille.

På torsdagen var vi på Börjes och skulle testa ponnyridning. Förra året vågade inte Alma, detta året vågade hon. Hon red ju på Borås djurpark så det var inga problem. Värre för mamman som gick brevid. Jag är nog lite rädd för hästar. Inbillade mig att den skulle få fnatt och springa sin väg. En annan som också vågade rida på hästen var Anton. Denna lilla pojke. Så modig. Och så stolt när han satt på hästryggen. Hans leende kommer jag aldrig glömma. Total lycka! Han berättar fortfarande om när han red på hästen.

Sedan drog vi hem till Farmor. Wow, vilket kalas! Plättar med sylt och glass. Smörgåstårta. Bullar. Saft. Barnen klädde ut sig i hattar och stövlar. De hade jättekul.

Sedan åkte vi hem och sov hela vägen. Not so good eftersom vi kom hem vid 20 och barnen ville aldrig gå och lägga sig. Verkar som det är en favorit i repris...

Inga kommentarer: