tisdag 24 augusti 2010

Jahapp

Edvin ramlade och fick en fläskläpp. Igår ramlade tydligen Anton och repade sig strax brevid ögat. Ingen på dagis vet dock hur det gick till...

Hur länge skall de slå sig hela tiden? Tittar man på Almas ben så är ju de fulla med blåmärken så det är ju i minst 2 år till...

Tandläkarbesök idag. Stränga order: Måste borsta tänderna morgon och kväll. På kvällen efter vällingen. Nappen måste slutas med innan 3 års ålder. Självklarheter säkert men vår läggningsrutin går ut på att vällingen dricks i sängen och sedan sover man. Tandfröken tyckte då att vi kunde borsta tänderna i sängen. Javisst, för det är nog sövande att borsta tänderna.

Vi får väl se hur vi kan utveckla detta. Dags för att sluta med välling?

Jag köpte ett par nya skor i juli. Ett par fina cerisa Keds. Sedan har de legat i sin låda tills nu och skulle ha premiär idag. Två vänsterskor! Det är inte sant! Ringde affären som håller på med nåt partnerbyte och undrade om de saknade en vänstersko... De skulle leta.

1 kommentar:

Evelina sa...

Svårt det där med att sluta med invanda rutiner man vet fungerar. Funderar också på det där med nappen..vi tänkte att till jul kunde vara lagom..men kanske ska man tänka om? dricker de vatten på flska kanske du kan prova med att ge vällingen innan läggning-borsta tänderna och bara ge dem vatten i flaska vid läggning..ja jag vet skittrist och inte samma sak, men att sluta med hela proceduren blir kanske tufft för er. Ähh vad vet jag..dilemma!