tisdag 20 april 2010

Långsam dag

Kom försent till dagis idag. 10 min efter stängning. Mina stackars barn ensamma kvar. Pojkarna blir ju aldrig ensamma kvar eftersom de alltid har varandra. Men Alma. Inte för att hon led. Hon brukar hälsa mig med "Jag vill inte följa med hem", så...

Vi började titta på filmen Dinosaurier. Oj, den är ju hemsk. Vet inte om vi kan fortsätta. Dock gillade de dinosaurierna och djuren men Alma fattar ju handlingen. "Mamma, var är dinosauriens mamma?" Och sen ser man läppen börjar puta och hon blir lessen...

Händige Manny blev omdöpt till Manboy av Anton. Det är mycket Manboy nu. Tydligen skall dagis ha denna låt på avslutningen så de övar på den där.

Musse Pigg verkar vara favoriten. Alla tre blir galna när Musses klubbhus börjar. Anka där (Kalle), waf waf där (pluto).

Idag blev det fiskbullar i hummersås med ägg och kokt potatis till middag. Yummie, tyckte två barn. Dnt tredje vägrade äta och väntade på nåt annat. Det blev inget annat så till slut gav han upp och åt iaf upp potatisen. Det var Edvin den Envise.

Mamman klarade sig från sömnen i soffan, men det var nog på håret. Skall satsa på sängen nu istället.

Inga kommentarer: