lördag 5 januari 2013

Hej 2013!

Så äntligen tog året slut och nytt började. Vi firade nyår i Småland med Pappans syster och familj. Barnen älskar att vara där och leka med sina kusiner. Det var high-life. Mycket god mat och trevligt sällskap. Himla mycket raketer också, på 12-slaget var det fyrverkerier åt alla håll och kanter. Häfitgt!

Vi har redan hunnit med en Ullareds-trip. Ja, jag älskar det stället. Men det kommer nog trappas ner nu. Alma har ju en annan storlek nu och måste handla på storflicksavdelningen. Från 128 och uppåt. Alltså det finns inga fina kläder i den storleken på Ullared. Det är många butiker som har samma problem. Lindex och Kapp-ahl också. På Åhlens finns det fortfarande fina kläder. Om vi återgår till Ullared så finns det inte heller så mycket fina pojkkläder. Det problemet har ju nästan alla butiker så det är inget nytt. Dessutom har jag hittat till ÖB (Överskottsbolaget). Där har de riktigt bra priser på tvättmedel och vanish mm, så då behövs inte Ullared. Men det finns ju andra saker att handla på Ullared dock kanske man inte behöver åka jätteofta. Undra vad jätteofta är, brukar som mest åka 5 gånger per år.

På Ullared tappade vi också bort ett barn. En Edvin. Otippat. Efter 10 minuter kom han gåendes med en anställd. Läskigt.

Häromdagen åkte vi skridskor. Första gången för de flesta i familjen. Det var kul tyckte en del. Man måste ju dock åka många gånger för att kunna öva och bli duktig. Kanske något att satsa på för oss då?

Nu rasar ledigheten mot sitt slut. Nästa vecka kommer bli grymt jobbig då vi alla är vana att sova till 8 och inte gå upp förrän 9. Inte bra!



Inga kommentarer: