söndag 30 december 2012

Årets slut

Nu när året börjar dra sig mot sitt slut är det måmga som gör en återblick på det gångna året. Så här kommer det som ploppar upp i mitt minne, osorterat uppifrån och ner.

Tappade tänder: Alma tappar tänder på löpande band, senast i förrgår. Men nu är inga mer lösa så nu är det nog stopp för ett tag.

Simskola: Alma kan simma 25 meter utan stopp, bröstsim. Thank god, hon kan simma! Nu forsätter dock simskolan tills hon simmar 200 meter utan problem.

Båt: Vi skaffade oss en egen båt under sommaren. Den bor nu i carporten. Hoppas på en härlig sommar 2013 så vi kan använda den mera, hela säsongen.

New York: Jag var där på ett underbart bröllop i februari, känns som en halv evighet och jag längtar tillbaka!

10 år - är det antal år som K och jag har känt varandra. Känns också som en evighet men ändå var det ju igår vi träffades. Vi har hunnit med många saker faktiskt.

4 år - var det antal år Pojkarna fyllde. De växer och växer och blir större och större. Både mentalt och fysiskt. Det är liksom ingen walk in the park mer som ett maraton i svår terräng. Men det klarar vi, vi anpassar oss och komprimissar oss fram.

6 år - är Almas ålder. Lilla tonåren? Mycket temprement i min lilla flicka. Jobbigt också med två bröder som hela tiden livar till det. Men ack så omtänksam och världens bästa helt enkelt.

Kallt och regnigt - alla årstider i Göteborg år 2012. Vintern var lång och trist. Våren kom aldrig. Sommaren försvann. Nu är det tillbaka med kallt och regn.

Skola - Alma börjar förskoleklass. Har gympa på schema och duschar i skolan. Stort, stort, stort.

Läsning - Alma kan läsa. Läste precis ut sin första bok. Om en hund som hette Bella.

Aktiviteter - Pojkarna började på gympa och visade att de faktiskt kan saker. Kullerbytta, balansgång osv. De är duktiga, mest när man inte är med själv.

Cykla - Båda pojkarna lär sig cykla, den ena i början av säsongen, den andra i slutet.

Funderar på vad jag har glömt? Några major break throughs? Mycket fokus på Alma, man lär sig mycket stora grejer i 6-årsåldern uppenbarligen. Pojkarna lär sig också saker, de kan om de vill, både äta och klä på sig. Hoppa på ett ben, springa jättefort osv.

Det blir spännande att se vad 2013 skall ge oss. Inga löften i år endast val och möjligheter.

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Massa kramar!

Inga kommentarer: