fredag 2 september 2011

Vardag

Om ni undrar vad vi sysslar med så har vi värsta turbolivet.

Alma har börjat simskolan denna veckan. Hon var så duktig. Modig. Simmade fina bentag. Vi har även gått med i en körgrupp för 5-6 åringar som kyrkan anordnar. Det verkar roligt. De skall dock uppträda en gång i månaden på familjegudstjänsten...

Det lilla A:et har haft en riktigt dålig vecka. Fick myggbett på ögat och såg inte klok ut. Varit jättetrött och sovit på dagis. På soffan på eftermiddagen. Han vill inte gå på toaletten. En dag sa han att han inte hade varit där på hela dagen och han hade inte heller kissat på sig. (Är det ens möjligt?) Han vill inte gå på den nya avdelningen och vill tillbaka till den gamla. Detta säger han varje dag. Eller så säger han "Du och jag mamma, du och jag" och vill bara vara med mig.

Idag hade han iaf gått på toaletten och då fått en stjärna av fröken. Han var mycket stolt. Hoppas det släppt och att nästa vecka blir bättre.

Det lilla E:et har varit jätteduktig denna veckan med toaletten och hinna i tid. Han verkar trivas lite bättre iaf. Cyklar mest runt på en cykel som han tar saker på släp med. De har en plats där man tankar och tvättar "bilen" också. Dock är han jätteförkyld och hostig.

Jag själv har varit hos tandläkaren. Jättefina tänder. Inga hål och behöver inte komma tillbaka förrän tidigast om 2 år. Tack!

Nu laddar vi batterierna över helgen. Tar det lite lugnt så orkar vi kanske nästa vecka också.

Inga kommentarer: