söndag 24 oktober 2010

Iskallt

Det är iskallt ute nu. Fram med hela vinterkitet. Skor, vantar och overaller. Jag är inte redo. Not in a million years. Jag vill inte ha vinter. Det är kallt och trist. Längtar redan tills våren.

Ok, lite ok kanske det är med julen. Det är ju ändå rätt mysigt. Och på hösten kan man ha mycket tända ljus, det är ju mysigt. Och brasa kanske? Mmm, finns några små glimtar av vintern också men inte alls många och det stora minuset med iskallheten är för stort.

Nu börjar barnen få eksem, precis som jag. Av kylan. Av klimatet. Vi skall nog inte bo här. Vi borde flytta under vinterhalvåret. Till solen och värmen. Undra vad man kan jobba med för att kunna det?

Vi har haft en extremt gnällig helg. Barnen bråkar hela tiden. Jag är orkeslös och orkar inte styra upp. Hur blir man en perfekt mamma som kan hantera tre barn med tentakelarmar? Dela upp dem i områden och variera sig. Ge dem god nyttig mat som alla äter upp? Får jobba på den delen, på något område kanske man kan bli perfekt. Frågan är bara vilket...

Inga kommentarer: