onsdag 23 december 2009

Julledigt

Wow, det verkar som det blir en VIT JUL! Kan det vara sant? Antagligen kommer det nån varm tropisk vind och smälter all snö till slask under natten men vi kan ju hålla tummarna iaf :-)

Egentligen gillar jag inte alls snö, men vid jul är det ok. Trots att det medför merjobb...

Känner mig rätt lagom i tid för julen iår. Har lyckats slå in julklappar inte bara 1 dag utan 3 dagar innan utsatt datum. WOW! Jag har även lagt in två egna sillar. Vi får väl se hur de smakar sen. Pappa K har gjort skinka och har hängt upp JULGARDINER! Detta är ganska wowigt då vi inte är nån utsmyckafamilj. En gran har vi fått in och har fint klädd med röda kulor och diverse fina saker barnen gjort på dagis. Och ljus såklart. Dock får man flytta upp kulor hela tiden eftersom vissa barn är lite pilliga. Vi har små tomtar här och där. Och massakerade halmbockar. Riktigt mysigt.

Nu är det jul här i vårt hus. Julen har kommit hopptrallalallej.

Planen för julafton:
Vi skall först iväg på julbrunch imorrn. Sen skall vi återkomma hit med mormorn, morfarn, mostern och mosterkillen. Då skall tomten komma och sen skall vi väl vältra oss i julmaten. Hoppas det blir en lugn och skön julafton och inte världens stressigaste dag som det brukar vara...

Inga kommentarer: