fredag 30 maj 2008

Anton är en gullig kille som mest ligger och pöser hela dagarna. Han är en riktigt liten pösmunk. Han säger mest "ohohohohoh" och skrattar mycket när man tittar på honom. Lämnar man honom ensam blir han rätt snabbt ledsen och då låter det "ohohohoh" fast mycket högre. Han gillar att gymma i babygymmet och greppar både till höger och vänster. Eftersom han fäktar mycket med armarna så låter det en hel del plingel lingel när han ligger där.

Edvin är en gladis kille. Han är mycket nyfiken och intresserad av sin omvärld, följer en gärna med blicken och även storasyrran är en favorit. Han är mycket känslig för höga ljud och det passar ju inte direkt ihop med syrran som gärna sjunger jättehögt och leker med slamrande leksaker som tappas kul på golvet. Edvin låter mer "ihihihihi" och skrattar lite och gurglar mycket.



Alma, min stora tjej. Hon låter mycket nu, härmar allt man säger och sen blir allt "ahaaaaaaaa". Hon vet verkligen vad hon vill och säger gärna nej till det hon inte vill. Helst skall vi leka hela dagen. I tältet, i sängen, med spisen, med dockan, med klossar, läsa böcker. Allt i max 5 minuter vardera. Hon sover numera i en "öppen" säng och på morgonen kommer hon och kliar mig på ryggen och säger "Hejhej" och sen "Tubbies". Då vill hon se på Teletubbies. Dessa kommer på morgonprogrammet 8.30, så från kanske 6.30 går hon och tjatar om tubbisarna, sen när klockan är 8.35 då är det dags för nästa grej. Badet. Ja, hon älskar att bada och tar numera av sig kläderna själv...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan inte fatta att bebisarna snart är tre månader gamla redan. Jag har ju mest sett dem sovandes än så länge. Det ska bli kul att se dem aktiva nästa gång vi träffas (iallafall en borde väl vara vaken...).

Vädret är TOPPEN! Sommaren har kommit till Gbg och jag njuter. Hade gärna åkt ut till havet om vi hade haft tid. Ja ja, det får bli nästa helg :)

Hälsa Alma att hon är saknad!

Kram

Anonym sa...

Du har tre helt underbara små barn, vännen :-)
Saknar er och önskar att jag hade hunnit klämma lite mer på tvillingarna innan ni gav er tillbaka till Wien.
kramar Hanna