onsdag 21 februari 2007

Onsdag

På onsdagar går vi på barngrupp i svenska kyrkan. Det är rätt trevligt. Först brukar barnen leka och mammorna och papporna ( ja det finns oxå pappor där) prata, sen sjunger vi och gör roliga ramsor, till sist är det en lugn stund i kapellet. Efteråt äter man lunch och pratar lite mera.

Det är säkert 20 barn fast alla brukar inte komma på en gång, men det är trevligt iaf. Alma gillar det jättemycket. Och mamman oxå :-)

Vi brukar åka tunnelbanan dit, tar ca 30 min, måste byta en gång och ibland är det fullt så man inte får plats med vagn och då får man vänta. Efteråt brukar vi gå hem, det tar ca en och en halvtimma, med stopp i diverse affärer. Alma sover gott då.

Hör att det är snö hemma. Här är det snöbrist i Alperna, man får åka rätt långt när man bara skall åka skidor över dagen, som man faktiskt kan här. I stan har jag inte sett snö sen vi kom, jo en gång kanske men då försvann den direkt.

Mitt hår har fått en sån där hysterisk längd då ingenting passar och det faller i ögonen för att det inte går bakom öronen. Mycket irriterande. Får spara tills det växt ut och sen klippa det rakt, men inte för kort...

Imorrn skall vi träffa babyklubben igen. Sen har jag stämt träff med en tjej som kanske skall sitta barnvakt åt Alma. Vi får väl se om hon godkänns. En barnvakt behövs dock så att jag inte skall känna mig bunden och så jag kan lära mig det förbaskade språket (genom lektioner).

Inget mer att berätta idag.

Kramisar

Inga kommentarer: