torsdag 15 mars 2007

Våren är här!

Den första veckan i mars tillbringade jag och Alma i Sverige. Ohhh, va skönt det var att komma hem igen. Vi riktigt njöt av allt som vi inte längre har. Vi träffade alla som vi tycker om och som vi nu saknar igen.

Vi bodde på Tjörn på helgerna och i stan på veckorna. Mycket skönt. Vi fikade med mammakompisar på dagen och träffade Charlotte på kvällen. Riktigt intensivt så att vi skulle tröttna på varandra och inte sakna så mycket. Vet dock inte om det hjälpte, utan kanske gav mersmak istället?

Alma blev passad av moster, mormor och morfar. Hon växte verkligen i Sverige. Lärde sig krypa. Sniffa med näsan. Sjunga ut och babbla på. Hon ställer sig upp och skall ha allting. Hon slukar sina små smörgåsrån i ett huj. Slickar fortfarande på allting.

Det var dock kallt i Sverige. Och regnigt. Det känns skönt att ha sluppit den här vintern och varit i milda Österrike. Vi gjorde iaf allt vi ville göra och har fått med oss mycket hem igen.

Det är dock roligare att vara tillbaka i Österrike nu. Det är vår med 17 grader varmt och soligt. Och jag har gröt till Alma. Det var nog det största irritationsmomentet innan. Och smörgåsrånen. Tänk att man kan haka upp sig på så små saker? Jaja, nu känns det som att vi kan leva på den här Sverigevistelsen ett tag och sen komma hem till sommaren igen. Det kändes faktiskt som att man kom hem när vi kom tillbaka till Wien. Alla våra grejer är ju här och Kay såklart.

Och vi har faktiskt några nya kompisar här nu. Och vi tar oss runt och har faktiskt det rätt skönt och behagligt. Inte så många måsten utan mest sånt vi vill göra.

Charlotte och David kommer ju till påsken och sen kommer kanske mina föräldrar senare i maj. Så helt utan besök blir vi ju inte. Sen skall ju vi oxå ut och resa. Det var ju därför vi ville vara här. Jaja...

Nu vaknar bebin.

Kramisar!

Inga kommentarer: