tisdag 16 augusti 2011

Stockholm

Vi har varit på en Stockholmstripp i helgen. Vi startade i fredags och gjorde ett stopp i Gränna på vägen upp. Vi tittade på polkagrisbakning. Barnen var mycket intresserade. Jag visste inte om de gillade polkagrisar så jag köpte lite söndriga klubbor från fyndlådan. Alma och Edvin smaskade på. Anton sa: Det var bara lite äckligt. Han åt inte upp. De andra åt ungefär hälften innan vi avbröt. Det tar ju evigheter.

I Stockholm bodde vi hos en kär vän och hennes familj. I deras jättefina hus i ett område inte helt olikt vårt eget. Mycket barn och nybyggda hus.

På lördagen var vi på Junibacken. Det var fint och så. Barnen gillade det såklart. Det var några uppbyggda små hus med saker man kunde göra i. Vi såg två uppträdanden, Musikbussen och Mumintrollet. Vi lekte i Pippis hus. Barnen var lite besvikna att Pippi inte var hemma...

På söndagen var vi i en Mulle Meck lekpark. Barnen gillade detta också såklart. Inhängnat och bra för föräldrarna. Jättemycket barn var det där. Men också många olika saker att klättra på, köra osv. Vi hann även med lite shopping i Kista.

En härlig helg med trevligt umgänge. Barnen skötte sig och det var jättebra helt enkelt.

1 kommentar:

Evelina sa...

Men var roligt, vi har liksom inte kommit till mulle meck än, skäms på oss..Det ligger 30 minuter hemifrån, jag passerar där nästan varje dag själv..