torsdag 6 augusti 2009

Sjuka igen

Också kom febern. Anton först. Efter fästingen trodde man ju att han var dödsjuk men han har repat sig nu. Snuvan kom senare. Edvin har feber nu. Och snuva. Och hosta. Nu är hans förkylningsastma i full blom. Stackarn. Vad gör man om inte medicinen hjälper?

Inte för att det har märkts att de har haft närmare 40 graders feber. De är lika energiska ändå. Ta det lugnt finns nog inte i deras värld.

Nu får vi se om de blir friska tills på måndag då de börjar dagis. Känns inte bra att ha kasst immunförsvar inför dagis. Jag är livrädd för svininfluensan. För Edvins skull. Han är ju så känslig med sin astma.

Igår hände nåt skumt.
Anton kom ut i köket helt blodig i ansiktet och på kläderna. Det bara rann blod från näsan. Han blev jättearg när man ville ta bort det och det hjälpte inte att han andades med näsan så att blodet sprutade. Fick lägga honom på skötbordet och försöka roa honom där medan blodet stillade sig. Då tittar vi på Edvin. Även han helt blodig. Näsblod där också. Och det började när de satt stilla på golvet och läste en bok. De hade inte ramlat eller bråkat eller nåt.

Inga kommentarer: