lördag 12 juli 2008

Ny säng

På tal om säng så fick ju Alma en ny säng för nån månad sen. Första natten ramlade hon ur den. Då vaknade hon och klättrade upp igen. Andra natten hittade jag henne raklång på golvet. Nu sover hon i sängen, men ibland sover hon åt fel håll både på längden och på tvären.

Hon är rolig nu när hon pratar så mycket. Häromdagen sa hon helt plötsligt när pappan busade med henne SLUTA KAY! Hahaha, tyckte mamman var väldigt roligt. Sen sa hon när vi gosade med Anton och han hela tiden ville ta hennes fingrar SLUTA Nton! Hon börjar så smått med 3 ords meningar nu, spännande :-)

Hon härmas också hela tiden ens rörelser och så. Tex när jag borstar tänderna brukar jag ibland stödja armarna på handfatet, så gjorde hon med. Lägger man armarna i kors när man ser på tv eller så gör hon det med. En riktig härmapa med andra ord.

Igår var vi på ett Kinderfreibad. Det är stadsbad som finns i parkena dit får man bara gå om man har barn med sig. Alma ville aldrig sluta bada. Mera bada. Det var iskallt i vattnet (iaf i början, och ja det var visst 24 grader) hon verkade gilla att dricka det till mammans missnöje...

Idag har vi inte gjort nåt alls, vi är typ långsamma familjen och har en lååååååång startsträcka på morgonen. Sen när vi är klara ja då är det alltid dags för matning eller sovning eller nåt annat som stör rytmen...

Inga kommentarer: