torsdag 10 juli 2008

Alma 2 år

8 juli 2008
Min lilla stora tjej! Hon vaknade såklart först på morgonen och vi myste lite i hennes säng. Sen fick jag väcka pappan så att vi kunde sjunga och ge presenter. Hon fick ett konstigt pussel, en magnetisk ritbräda, en docka och en trehjuling. Hon älskade alla sakerna från första stund och började leka och prova. Cykeln lämnade hon inte på hela morgonen även om hon inte kan cykla på den utan bara rulla fram med fötterna. Dockan fick åka med på flaket.


På eftermiddagen hade vi kalas och Almas kompisar kom. Hon fick en väska, en ballerinakjol, fjärilsvingar som man sätter på ryggen med trollspö, ett aqua doodle (jättekäckt vattenritbord), halsband och armband. Kan säga att alla sakerna skulle provas direkt... Hon är en prinsesstjej den här lilla damen, kan man säga :-)

Vi bjöd på varm korv med bröd, sockerkakstårta, hallongrottor, kladdkaka och saft. Mamman hade bakat (wow va?) Det var ett lyckat kalas, och efteråt var hela familjen helt slut (iaf mamman och pappan). Alma var fortfarande uppspelt och gick runt i sin prinsesskjol och fjärilsvingar.


1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS lite så här i efterskott Alma!