fredag 13 januari 2012

Härliga helg!

Veckan började med en liten VAB. Edvin var lite hängig. Jag fick övertala de andra att stanna hemma. Vi hade en rätt okej dag. Vi återfann playdoh. Det var roligt i två timmar och vad de höll på. Jättebra! Fast man fick ju sanera efteråt.

Ikväll har vi haft eget fredagsmys eftersom pappan är på vift. Vi började med blodpudding. Och avslutade med kraschning av pepparkakshuset. Jag ville inte de skulle äta pepparkakan men vi plockade bort godiset. Det var mycket godis fast ett barn ville bara äta pepparkakan såklart... Läskigt.

Efter barnens läggdags firade jag med räkor. Efter det har jag haft allt inom räckhåll: Datorn, telefonen och TVn. Perfekt!

Nu är det dags att plocka ner adventsljusstakar och stjärnor. Det känns trist. Det kommer bli så mörkt och omysigt. Nu gäller det att piffa, kanske nya gardiner? Växter? Lampor? Mmm, vi får se vad som krävs för att överleva vintern.

Ute är det alldeles stjärnklart. Man ser alla stjärnbilderna riktigt riktigt tydligt. Det är en sådan här kväll man skall åka ut på landet och titta på stjärnorna. Vackert!

Imorgon skall A och E på sitt första kalas. Spännande, tycker de. De fyller också snart och vill gärna ha ett eget kalas. Vi får väl se men ett litet skall de väl få ha iaf. Men några 17 barn blir det inte!

Inga kommentarer: