torsdag 2 oktober 2008

Älskade Internet!

Nu har vi Internetuppkoppling igen. SKÖNT! Jag känner mig alltid ensam och utfrusen utan Internet i närheten. Ändå har man levt större delen av sitt liv utan Internet, hur var det livet egentligen?

Annars är läget under kontroll. Kaos, förstås i hela huset. Vi måste packa upp och få iordning saker och ting. Det sämsta är att vårt förråd redan är fullt, så vi måste börja rensa där så att annat kan få plats.

Almas dagisinskolning går bra. Första veckan får hon vara inne när alla andra barnen är ute. Varje dag när vi åker till dagis säger hon "leka andra barnen", Mmm, vi får se säger mamman och sen får hon inte det, utan hon skall vänja sig vid lokalerna med fröken. Idag fick jag gå ifrån 30 minuter och Alma verkade inte ens märka att jag var borta, så imorrn skall hon äntligen få leka med de andra barnen. Fröken sa att några av de stora barnen kunde stanna inomhus så att de kunde se hur Alma reagerar på detta typ. Annars är hon en stor och duktig tjej som faktiskt nu kan alla färger (kanske inte alla nyanser men grundefärgerna iaf) (och rosa och lila förstås).

Inga kommentarer: