onsdag 10 juli 2013

Alma 7 år

Min lilla bebis har fyllt 7 år. Kan ni tänka er? Så stor, duktig och fin. Min älskling.

Vi har haft kalas i dagarna tre. Precis som en prinsessa skall ha. Hon har fått massa fina presenter. Av oss önskade hon sig en ny sparkcykel, vilket hon såklart fick. Hon blev jätteglad och väldigt nöjd över sin present.

Vi hade lämnat bröderna på Tjörn för att klara av barnkalaset utan dem. Det gick väldigt bra. Vädret var perfekt. Vi dukade upp på lilla altanen, plats för 14 små kompisar. Vi serverade korv med bröd, efterrätt tårta och glass. Vi lekte lekar som tunnelboll, potatisstafett och bananjage. Alma var nöjd och jag hoppas hennes kompisar var det också.

Senare på kvällen hoppade vi in bilen och åkte till Sushibaren på Eriksberg. Vi åt sushi vid havet. Alma, mamma och pappa. Utan gnäll och virrvarr från bröderna. Det var skönt och vi behövde nog det. För att se vår tjej också.

När vi kom hem letade vi fram Almas första film. Den börjar efter hon fötts. En sådan liten bebis. Det händer inte så mycket, mest film på hennes miner, uttryck, skrik och tittningar. Ett-års filmen kanske är roligare? Men söt var hon, världens bästa Alma.

Inga kommentarer: