onsdag 28 december 2011

Julefrid

Julen var bra tycker jag. Vi har varit hemma med gäster och utan gäster. Och det har varit skönt att inte flänga runt. Vi har haft sovmorgon varje dag och strosar i pyjamas och äter sen frukost.

Barnen fick massor av julklappar. Antons bästa är en brandstation. Almas bästa är ett dockhuvud. Edvins bästa är en dator. Förutom dessa favoriter fick de lasersvärd, lego, polisbilar, petshops, barbies, pyssel och en massa massa mer.

Jag fick också julklappar. Biljetter till Bruce Springsteen. Det var en spännande klapp tycker jag, helt oväntat.

Igår gjorde vi lite shopping. På Polarn o Pyret fanns det nästan inget alls. Köpte bara trosor och en klänning till Alma. Lite besviken faktiskt och ångrar mig att jag inte var ute första readagen. Hittade några kläder till mig på Esprit. Det bästa fyndet var nog fleecefodrat regnställ till pojkarna. No more geggamojja på overallerna. Fast nu kommer väl vintern om en vecka eller två så man behöver overallerna men det är ok. Vill bara inte tvätta overallerna varje vecka. Visar en bild på Edvins overall för att illustrera vad jag menar. Baksidan ser likadan ut. Och Brorsans.

fredag 23 december 2011

God Jul!










God Jul önskar vi er alla från oss alla!


lördag 17 december 2011

Stormsteg

Både Anton och Edvin kan skriva sina namn. Ibland blir bokstäverna huller om buller men oftast hamnar de på rätt rad. Duktiga barn!

Igår var vi lediga och hade små fina gäster hemma. Det var livligt. Vi pysslade. Kokade mycket hård knäck. Det har jag aldrig gjort innan, lite för hård men ändå ätbar.

Tyvärr inga bilder från den där sittningen. Det glömdes bort helt enkelt.

Annars är det jul om en vecka och det känns knappt som det är första advent. Funderar på att sprida ut julklappsinslagningen så man slipper sitta i panik sista natten. Undrar om jag är klar med mina inköp. Vi behöver nog en lista på vad som skall hinnas/förberedas. Klart är iaf att vi skall var hemma. Det blir skönt.

Kanske skall vi satsa på en gran idag. Det vore ju kul.

onsdag 7 december 2011

Den stora frågan...

Hur kom bebisarna in i din mage mamma?

Ja, den kan vi fundera på ett tag....

tisdag 6 december 2011

Och så blev det...

december och jag hann inte med.

Nedan följer lite saker vi pysslat med den senaste tiden:


Anton målar inte bara på papper...


Nyklippta


Tanden är tappad! (med mjölkmustasch)


Med Jobbarbyxorna!